Kesän aikana olen yrittänyt opetella juottamista. Ja ehkä se vähitellen alkaa sujuakin. Roskaa (=vesivalumateriaalia) on kuitenkin syntynyt ihan kiitettävästä. Toissa iltana aloin silmäillä roskakasaa ja miettimään, voisiko jostakin vielä kehittää jotain. Ihan muuta, mitä niistä alunperin piti tulla.

Yksi juotettu kukanraato siellä oli. Olisi ehkä kannattanut mittailla ensin. ;)  Alkujaan siitä oli tulossa komponentti kaulanauhaan, mutta koskaan se ei valmistunut. Hieman saksia ja viilaa, juottamista ja kukkaa uuteen muotoon. Joku aika sitten tein vahingossa rintaneulan ja koska minulla ei silloin ollut oikeita hopeisia rintaneula mekanismeja, ja jouduin silloin soveltamaan, rintaneulapohjiahan piti välittömästi tilata varastoon. Sen jälkeen ei ole ainuttakaan rintaneulaa valmistunut, joten nyt oli aika tehdä. 

Muistaako arvon helmisisaret, kun keväällä tilasimme intopiukeana kivi-istukoita Helmetti-kimpassa? Minulla oli suuret oli suunnitelmat. ;) Kun ne saapuivat, onnistuin sulattamaan yhden istukan muodottomaksi ja yhdet korviksetkin tein. :D Todellakin kannattaa ensimmäisenä koittaa tehdä kaksi samanlaista. Onnistuu varmasti. ;) Not! Jokatapauksessa, nyt oli istukoiden aika tulla päivänvaloon.

Lopputuloksen viimeistelin vasaralla ja viilalla, kun se alkutilanne oli lievästi sanottuna karsea.

Lento niin hento

1248776369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ÄHH-projekti uhkaa hautautua kiireen alle. Minulle koru päivässä vauhti on liian kova. Millään en ehdi tekemään sellaisia koruja, mitä haluaisin tehdä. Omaa aikaa on liian vähän. Loput kaksi ÄHH-korua kuitataan yksinkertaisilla jutuilla.

Kivettynyt puu

1248776269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällainen perusperusperus-rannekoru. Miksi sellaisen tein? Koska olen huomannut, että olen itse pitänyt melkeen koko kesän omaa 2,5 vuotta sitten tehtyä brontsiittilaattarannekoruani joko yksin tai yhdistettynä toiseen rannekoruun. Ajattelin, että ehkä joku muukin ihastuu.

Ja sitten yhdet hajonneet omat korvikset tuunasin uudelleen:

1248776210_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ÄHH-projeti on ollut mielenkiintoinen. On ollut ilo seurata kanssa-ÄHHisijöiden upeita aikaansaannoksia. Ehkä hieman kateellisenakin, kun itse ei koskaan moisiin huippusaavutuksiin pystyisi. Mahtavan idearikasta porukkaa olette. Päivästä toiseen upeita koruja ja uusia ideoita. Ei voi kuin ihailla.

Toivottavast tästä projektista alkaa hyvä koruiluvire. Tämä oli mukavaa.