Kiitos runsaasta osanotosta arvontaan. Voittajan arvoin juuri perinteisellä lappu hatusta menetelmällä ja onnetar suosi Ruiskaunokkia. Onnittelut hänelle!

Lohdutuspalkinto lähtee Helmienviemää Raijalle. Varmaankin pikkuisen lisää helmiä? ;)

Tilauksesta tein Pärskeitä rannekorulle kaverin kaulaan. Harmi vaan, että rondelimalliset ruskeat makeanvedenhelmet olivat loppuneet, eikä niitä tähän hätään löytynyt lisää, joten jouduin tyytymään pyöreisiin vastaaviin ja kaiken lisäksi niitäkin oli niukasti. Onnekseni kuitenkin kaulassa helmet asettuivat niinkuin ne olisi tarkoitettukin olevan noin... Kuvat on hanurista, kun ne on otettu perjantaina sateisena yönä... Myös se hyvä puoli oli lasten kanssa kotona ollessa, että aina sitä päivällä ehti kuvaamaan muutaman korun, nyt tämäkin homma hoidetaan yöllä. Mrrrrr.

796721.jpg

Toinen kaulakoru on yksinkertainen makeanvedenhelminauha, mutta helmien välissä on pienet granaattihelmet. Pape tämäntyyppisen ehtikin tehdä ennen mua, mutta jos kukaan mua uskoon, niin tällainen on ollut mielessä jo pitkään. Lukko on hopeinen ja sitä voi pitää joko edessä, takana tai sivulla.

796717.jpg

Lähikuvaa Marjaisan sydämen ihanasta sävystä.
796718.jpg