Etsy-neitsyys meni. Kauanhan sitä tuli kyllä vaalittua, sillä liki parin vuoden ajan olen siellä seikkaillut ihailemassa ihania koruja ja kuolaamassa tarvikkita. Mutta olin päättänyt, että tuoltahan en tilaa mitään. Joku roti pitää olla! Nämä riipukset kävelivät vastaan yksi yö ja sitten en enää voinut vastustaa kiusausta. Sen lisäksi, että rakastan korujen tekemistä, rakastan myös niiden pitämistä. Nyt oli pakko saada jotain uutta ja sellaista, jonka joku muu on tehnyt. Ja kuinka helppoa se nykyään onkaan? Napsuttelua vaan ja Visan vinkaus. Liian helppoa!

Posti kiikutti ne valtameren takaa reilussa viikossa ja olen ihan myyty näihin! Siinä on jollain välähtänyt! Scrabble-pelin kirjainpalasille tehty hauskoja riipuksia. Pöllö-kuumeen vaivaamana tilasin pari pöllöriipusta ja kaupantekijäisiksi otin kukkariipuksen. Tänään riipukset kotiutuivat ja mukana oli käyntikortti, jossa luki, että jos laitat kuvan blogiisi, sekä linkin heille, lähettävät veloituksetta yhden riipuksen ja ketjun. Nyt testataan, toimiiko se Suomeen asti. Jaksaako Kusti polkea?

Kukkariipuksen laitoin siihen ihanaan lavuaariketjuun. Siihen voi vaihtaa riipuksen jos haluaa vaatteiden mukaan. Turkoosin pöllön ajattelin laittaa turkoosiin puuvillanauhaan. Ehkä. mustan pöllön kohtalo ei ole vielä selvillä.

Homestudion riipuksia
1839230.jpg

Ja mikä parasta. Siellä on vielä miljoona erilaista riipusta, jotka voin tilata! :D