Kävin toisen helmihullun kanssa opinto- ja ostosmatkalla. Ostoksia tehtiin Suomen jalokivituotteessa, jossa pysyin hyvin ruodussa, en tiedä voiko samaa sanoa kaverista ;). Aikaa kyllä meni paljon, mutta rahaa meni lähinnä makeanvedenhelminauhoihin, joissa olikin ihania värejä ja parasta oli se, kun sai itse hipeltää... Opintomatkoja suoritettiin muutamaan korukauppaan, jossa selvisi mm. ettei charmeja voi olla koskaan liikaa... Siitä myöhemmin hillitty versio. Tai ettei riipus voi olla liian iso...

Ensimmäisen korun akaattiriipus on Suomen jalokivituotteesta. Mulle ei nuo kirjoitumerkit ihan auenneet, joten pyörittelin aika pitkään sitä, että kummin päin se kuuluu... Riipuksen halkaisija on reilu 4 cm ja koska se on kiveä, painoakin on mukavasti. Kaveriksi koruun löytyi savukvartsinugetteja, hopeoituja harjattuja helmiä, puuvilla- ja organzanauhaa.

Parantaja
1542209.jpg  

Toinen koru seuraa kiinalaissiskojen jalanjäljillä. Kuparia, pronssin sävyisiä Swarovskeja ja karneolia. Yin tarkoittaa kärsivällistä, jota en kyllä viime aikoina ole pahemmin ollut, mutta jospa Yin luovuttaisi osansa minullekin. :)

Yin
1542208.jpg

Hei! Uusia korublogeja on tullut paljon. Jos haluat linkkilistalleni, niin laitahan viestiä. Lisäilen niitä mielelläni sivuille ja ennenkaikkea käyn kylässä ihastelemassa teidän töitänne.