Surkea, kun ei osaa kuvata. Mrrrrrr. Tämä ensimmäinen on ihana pallukkahelmikoru. Pituutta melkeen 130 senttiä, vihreät on 10 millisiä Swarovskin kristallilasihelmiä ja mustat lasihelmiä kooltaan 4-10 milliä. On muuten herkku, vaikka itse sanonkin. =D Niin herkku, että kun tämä ystävälle lähtee, joudun varmaan itsellekin tekemään samantyyppisen. Korua olisi tarkoitus pitää kaulassa kaksinkerroin, jolloin pidempi ulottuu melkeen napaan ja lyhyempi on suht lyhyenä kaulanympäri. Koru painaa mukavasti ja sisällä onkin napanuoran vahvuista paksuinta SoftFlexiä.

Norah
847337.jpg

Kuparin himokin on kamala tauti. Suomesta loppui hyvä, mun tarkoitukseen sopiva pronssiketju, joten jouduin hankkimaan hyvää kupariketjua tilalle valtameren takaa. Samalla tietysti tarttui mukaan yhtä ja toista yllättäen kuparin sävvyistä tavaraa. Esim. nämä kuparin sävyiset Swarovskin kaksoiskartiot ja kristallipalkki.

Kuparipilari
847331.jpg

Samaa sarjaa tässäkin. Kuparin sävyistä ja savustettua topaasia kaksoiskartiosissa, kaiverretun simpukankuorilaatan toistaessa samoja sävyjä. Tää on minusta namu, ja tästä voi olla vaikea luopua.

Mya
847334.jpg