Tammikuu on hujahtanut nopeasti ohi ja suurin osa ennen joulua sovitusta koruprojekteista on hoidettu. Osa on menneet niin nopeasti etten ole ehtinyt kuvaamaan, tai kuvat ovat olleet pahinta ööö-laatua, jotka olen yrittänyt unohtaa mahdollisimman nopeasti.

Joskus voi käydä hauskasti... Ennen joulua tein Kontrasti-korun ja sitä tehdessä ajattelin, että heti kun minulla on aikaa, teen sellaisen pitkän mustavalkoisen korun, jossa on tumma riipusosa, se on moni-ilmeinen, epäsäännöllinen ja lisäksi isolenkkistä hopeaketjua. Kehittelin ideaa mielessäni, mutta joulun kiireessä en toteutusasteelle päässyt. Pari päivää ennen joulua sain sähköpostia ihmiseltä, joka oli harrastukseni alkumetreillä tilannut minulta korun. Oli ilmeisesti pitänyt siitä, mutta nyt kaipasi uutta. Toiveena oli tummaa ja vuorikristallia. Korun piti olla pitkä ja siinä piti olla monenlaisia helmiä mukana. Ja ketjuosakaan ei haittaisi. Mun suunnittelemani koru oli myyty, ennen kuin olin ehtinyt tekemäänkään sitä! Ainut ero minun suunnittelemaan oli se, että minä olisin tehnyt korun kahdessa osassa, lenkkiosa ja kivikoruosa erikseen ja niitä voi pitää yksin tai kaksin.  Lopulta kestävyys ja käytännöllisyys huomioon ottaen päädyimme tähän kaksiosaiseen versioon.

Kuvassa on vain kivikoruosa. Pituus rapiat 80cm ja riipusosa siihen vielä päälle.

Lisäksi tähän settiin on tulossa viidet korvakorut. Kunhan ehtii. Kuopus on oppinut konttaamaan ja saa hampaita, joten nukkuminen on tällä hetkellä out. Niin äidiltä kuin lapseltakin.