Päätettiin pojan kanssa lopettaa söpöstely ja tehdä kunnon koru. Pojan (liki 5v) ihan itse tekemässä korussa olevat luiset pääkallot on ostettu foorumin Virpih:lta. Kiitokset! Lisukkeeksi poika valitsi muutaman kissanSILMÄlasin ja mustia ja verenpunaisia siemenhelmiä, niin johan Johnny Deppikin kalpenee moisen kauheuden edessä.

447372.jpg

Seuraavaksi haastellinen, mutta mukava tilaustyö. Korun tilaaja on 18-vuotias kesäkuussa ammattiin valmistuva nuori neitokainen. Koru tulee ruskeansävyisen valmistujaisasun kanssa. Vaatimuksina korussa oli seuraavaa: ei söpöilyä, pitkä, siemenhelmiä, lukko eteen, riipus, jossa kieputusta, kuparia/kultaa ja ruskeaa. Oman haasteensa tekemiseen antoi opiskelijabudjetti. Olihan siinä liki täti-ihmisellä miettiminen, miten saada rock-henkeäkin vielä mukaan... En tiedä onnistuiko se, mutta tilaaja on tyytyväinen koruun, vaikka mutkien varrella minulta unohtuikin toivotut Swarovskin kristallikartiot matkasta. Korussa on siis bronsiittilaatta kera kuparikieputuksen, Swarovskin 12 millisiä helmiäispintaisia kuparin värisiä kristallilasihelmiä, kuparin ja pronssin värisiä siemenhelmiä ja ISO kuparinen salpalukko edessä. Lisukkeeksi laitoin vielä pronssista ketjua eteen, minkä halutessaan voi ottaa pois. Pituutta korulla on pikkuisen päälle 70 senttiä ja riipusosa päälle.


447371.jpg

Ja siihenpä se ei-söpöily sitten loppuikin. ;) Tämä on ihan puhtaasti kaupallisessa mielessä tehty koru. Venus on aiheuttanut niin paljon kyselyä ja kiinnostusta, ja koska minulla samoja helmiä vielä oli jäljellä, päätin tehdä Venukselle sisaren, Afroditen. Ihan samanlaisia ne eivät tietenkään ole, vaikka idea on sama ja helmet, mauve, persikka ja valkoinen ovat samoja, sillä lisäsin tähän koruun Swarovskin kristalleja silkin värissä. Lisäksi tässä on balin hopeaspacereita, hopeiset kukkalukko ja kukkariipus ovat suurempia kuin Venuksessa. Tämä koru siis menee myytävät -osioon.

447367.jpg