Helminauhan solmiminen on ihan mukavaa puuhaa. Viinipunaisista Satuhelmen helmistä ja korallinpunaisesta helmisilkistä tuli tällainen kokonaisuus kahden langan tekniikalla. Ihan kuin puolukoita. Homma sujui hyvin, vaikka lanka katkesikin heti neulan jälkeen, mutta pikaliimalla askartelin langasta uuden neulan ja homma eteni taas. Solmuista tuli ihan tasaisia, mutta päättely oli hankalaa edelleen ja rimaa hipoen päästin korun laaduntarkastuksesta läpi. Kuvauksen jälkeen pyörittelin korua vielä käsissäni ja itku meinasi tulla. Yhdessä solmussa lanka oli jäänyt löysälle ja siinä oli sellainen noin puolen sentin kiekura. Voi itkujen itku ja taas saksille töitä. :(

639614.jpg

Minun hermoilla ei uutta lankaa odotella. Tartuin vaijeriin ja pujottelin helmet siihen. Lisäsin sydänriipuksen ja päässä alkoi soimaan "Sydämeeni osuman sain" ja koru sai siitä nimensä. Satuhelmen helmien lisäksi tässä korussa on muutama tummemman punainen makeanvedenhelmi, joiden ympärillä on hopeiset balispacerit.

639618.jpg

Korvakorut samaan sarjaan. Lisukkeena Swarovskin siamin punaiset rondelit ja hopeahelmiä.

639623.jpg

Nämä HelmiQ:n jade- ja akaattikukat on pyörineet nurkissa jo liian pitkään. Lisukkeeksi pari kivitynnyriä ja mokkanauhaa.

639617.jpg

Koruavaruus hiljenee hetkeksi, sillä viikonloppu vietetään hyvien ystävien seurassa Konnevedellä mökkeillen. Torstain jälkeen vastaan sähköposteihin taas maanantaista eteenpäin.