Olipas hankalaa valita kategoria, mihin nämä korut kuuluvat, sillä olisin voinut valita Prinsessoille-kohdan, sillä korut ovat menossa 11-vuotiaalle neitokaiselle, joka vielä voisi kuulua prinsessa-kategoriaan (ainakin minä, hieman vanhempanakin, kuulun edelleen), tai sitten olisin voinut valita kaulakorut tai rannekorut. Ja kun tässä Vuodatuksessa saa valita vain yhden. :(

Nämä ovat menossa joululahjoiksi, mutta uskallan julkaista nämä, sillä lahjojen saaja tuskin tietää sivujen olemassa olosta mitään.

Sweet Misery, eli Piina, hieman vähemmän piinaavana kuin viime kerralla. Laitan kuvan kuitenkin uudestaan, vaikkei mallissa uutta olekaan, kun mä oon niin ylpeä, kun purkaa tarvi vain kerran ja silloinkin vain viisi lenkkiä. Työn jälki siis huomattavasti siistimpää kuin edellisellä kerralla.

1140239.jpg

Kaulakoruakin toivottiin, ja sain aika vapaat kädet (ehkä vähän liiankin, oli vaikeaa valita millaisen tekee), toiveena vain että turkoosia ja hopeaa. Blue zircon ja Indikoliitti (piti muuten sataan kertaa tarkistaa, että onko tää oikeasti -KOLIITTI erli krooninen suolitulehdus) Swarovskeissa ja muut osat hopeaa. Takaosa papuketjua kera säätöketjun.

Tähtien tuikkeessa
1140244.jpg