Helmiloma alkaa olla lopuillaan, mutta tavoite, eli etätehtävät ei ole vieläkään valmiit. Voisiko syynä olla oheistekeminen, mitä kädellinen ihminen kyllä keksii.

Kolmisen kuukautta olen haaveillut tuubista, sovitellut kaupoissa löytämättä sopivaa, lankojakin ole katsellut, mutten saanut ostettua. Sitten se iski: Pakkoneuloosi. Tauti, joka vaatii langat heti. Töiden jälkeen oli auki enää marketit, joten markettilangalla mennään, ja uskoisin, että tähän buumiin se riittää oikeen mainiosti. Olisihan niitä kaikkia ihania villa-silkki-alpakka jne lankoja, mutta jos tarve on sillä sekunnilla, ei tilaamaan ehdi.

Väritys (jos nyt musta-valko-harmaata voi väriksi kutsua) lähti kengistä ja käsilaukusta.

Lankana Novitan Puro, sävy Usva. Silmukoita 200, neuloin 3 oikeen 2 nurin ja muutaman kavennuksen tein matkalla, että istuu hartianlämmittimenä paremmin. Menekki 3x50 grammaa. Aikaa neulomiseen meni pari iltaa, 6 langan päättelyyn 3 päivää.

Sitten hienoja itse itsestäni otettuja kuvia:

Huivia voi käyttää kaksinkerroin tai yksinkerroin huppumaisena tai hartianlämmittimenä. Sen verran kuuma tuli kuvatessa, ettei kaikkia mahdollisuuksia tullut kuvattua.

(tukka on kamalassa kunnossa, mutta siihen asiaan tulee korjaus keskiviikkona)

Mä taidankin ottaa tästä lähtien aina päivän asun. Työpäivinäkin olisi mielenkiintoista katsoa farkkuja ja valkoista takkia päivästä toiseen, vai mitä? Juu, ei ole tämä itsensä kuvaaminen mun juttu.