oli ajatukseni, kun korallihelmet kuukausia sitten kotiutuivat minulle. Ihmettelin mielenhäiriötä, miksi ihmeessä olin edes tilannut ne... Enhän mä tykkää edes korallista. Korallihelmissä käytetään meren rikkaruohokorallia, ei uhanalaista lajiketta, mutta kuitenkin minusta tuntui, että siis korallia... Ja näin rumaakin vielä...

Ajattelin laittaa koko nauhan myyntiin, mutta se unohtui. Viime viikolla helmikaveri ilahdutti vierailullaan ja helmilaatikon pohjatkin tuli kaivettua. Hyikäilimme yhdessä korallille, eikä hänkään suostunut ostamaan nauhaa minulta. Korallit jäivät laatikkoon päällimmäiseksi ja kaipa uhkaukseni myymisestä tehosi, sillä laatikosta alkoi kuulua äänekästä kuiskintaa... Tahdomme koruksi! Tahdomme nimen omaan tällaiseksi koruksi!

Ei auta helmeilijän muu, kuin tarttua yököttäviin koralleihin ja alistua niiden huutoon. Syntyi Carmen, joka  kelpuutti kaverikseen minimini onyxeja, muutaman onyxrondellin ja yhden korallikukkasen.

Carmen
2093077.jpg

Ja vielä korviksetkin samaan settiin...
2093093.jpg

Helmeilijä oli hämmentynyt... Ei hullumpaa. Ja korallikin näyttää hieman vähemmän... korallilta!

Carmen ja muutama muukin koru suuntaavat Naisten messuille Raahen liikuntahallille sunnuntaina klo 11 alkaen. Peräseinä ruuhkautetaan yhdessä Naavalaisen ja PS-design pajan kanssa. ;)

Vähän esimakua, mitä uutta messuilta löytyy (löytyvät kaupasta ensi viikolla, mikäli eivät ennen sitä löydä uutta kotia)

Grace
2093080.jpg

Tumman ruskehtavanpunertavanmustia makeanvedenhelmiä helmisilkkiin solmittuna sekä hopeaa.

Beatrix
2093075.jpg

Ioliittia ja hopeaa.

Rakkauden tuulet (malva)
2093087.jpg

Malvan sävyisiä makeanvedenhelmiä ja hopeaa

Sekä rakkauden tuulet (sininen)
2093103.jpg

Siniset makeanvedenhelmet ja kullalla päällystettä hopeaa.

Niin ja tietysti muutama muukin tuote.

Nähdään!