Aloitin keväällä valoryijyn tarkoituksena saada se jouluksi valmiiksi. Itse tekemiseen meni kuukausi, mutta sitten ryijy venyi kaapissa kuukausikaupalla odottaen kehystä. Nyt se on kehystetty ja valotkin on paikallaan, saa nähdä meneekö jouluun asti, ennen kuin ruuvi ilmestyy seinälle ja ryijy ripustetaan paikalleen. Ihan älyttömän kiva siitä tuli, suosittelen.

Ryijy valoisassa
1851258.jpg

Ja talon pimeimmässä nurkassa...
1851255.jpg

Muokkaus:

Kommenttilootassa naiset kyselivät tekotapaa. Minä tein ihan valmiista pakkauksesta, jossa oli ryijykangas, paperinarulangat, kehys, pahvisuiro, että tulee samanmittaiset hapsut, neula, valot ja ohjeet. Tilasin omat Helmetin Helriin kautta, mutta toki valmiita saa muualtakin, esim. täältä .

Halvemmalla homma hoituu ostamalla tarvikkeet itse. Varmaan puolet halvemmalla saa sitä kautta. Kehyksen tekeminenkään ei olisi ollut kummallinen juttu, mutta kaikkea ei vaan hoksaa. Kehys oli vain rimoista tehty kehys, joka sitten maalattiin valkoiseksi. Ryijypistoon taas oppia löytyy tuolta. Ryijykangasta myyvät varmaaan kangaskaupat samoin kuin paperinarua luulisi ainakin  askartelukaupoista löytyvän. Valoina ihan tavalliset 40 lampun jouluvalot, sellaiset led- tms. jotka ei kuumene.