Varmaan kahden vuoden ajan olen haaveillut tekeväni illuusiokorun. Mutta... Nuukana ei raaski millään käyttää pussikaupalla hopeisia kiinnityshelmiä ja muita en tällaiseen halua käyttää. Nyt, kun äitiysloma ja korkeintaan sunnuntaihelmeily uhkaa päätin, että nyt se tapahtuu, eikä ihan mistä tahansa helmistä, vaan aivan ihastuttavista fasettihiotuista apatiiteista ja sveitsintopaaseista, jotka olivat jo lukkiutumassa NERIK-laatikkoon. Ihanan kallista siis.

Korusta tuli todellinen kaunotar. Kevyt, ilmava, kaunis, raikas ja hyvän tuntuinen kaulassa, vaikka aluksi tätäkin hieman epäilin. Ei hinkkaa, hankaa eikä hierrä, kunhan kiinnityshelmet on oikeen kiinnitetty paikalleen. Mikään ei ole niin kamalaa, kuin koru, joka hiertää tai tökkii... Kuvaaminen sitten oli taas oma seikkailunsa. 120 kuvan joukossa nämä olivat parhaimmat. Ja nämäkin olivat surkeita. :( Todellakaan kuva ei tee oikeutta korulle, sillä värit on valjut ja päin metsikköä ja koru roikkuu noissa kaikissa kuvissa. :(

Kesänraikas
1504571.jpg

Kuvayritys kaulassakin
1504584.jpg

Korussa on säätöketju takana ja ketjun päässä on ihana turkoosi apatiittibrioletti. Siinä näkyy apatiitin värikin kauniimmin.
1504606.jpg

Samaan settiin myös korvikset. Apatiittibrioletit ja lumenvalkoiset Lucite-kukat. Nää on kanssa ihqt, vaikka itse sanonkin.

Kesänraikas
1504594.jpg