Nämä korvikset tulivat suoraan korvistani kuviin, sillä Koruavaruuden viime päivien kokeilut vaativat terapiaksi itsellekin koruja... Jotain kaunista, yksinkertaista ja nopeaa. Aurinkokiveä ja vermeiliä (kullalla päällystettyä hopeaa).

774565.jpg

Jokohan sitten päästäisiin tunnustamaan kokeiluja ja epäonnistumisia. Huoh. Kai mä olen jotenkin normaalia tumpelompi, sillä kukaan muu ei ainakaan ole tunnustanut, että juottamisessa voisi olla jotain ongelmia. Toinen toistaan ihanampia juotoksia tuntuu syntyvän käden käänteessä. Mun tuloksena oli pari onnistunutta juttua ja kasa romuhopeaa. :(

Itsetehtyjä hopeisia korupiikkejä. Ihan ok homma, hieman golfmailojahan noissa on, samoin kuin kuunpintaa, mutta on siellä ihan käyttökelpoisia ja melkeen täydellisiäkin yksilöitä joukossa.

776670.jpg

Juotoskokeiluni eivät olleet kovinkaan onnistuneita. Renkaita sain juotettua kiinni ihan hienosti, mutta kahden kappaleen yhteen juottaminen oli mahdoton tehtävä! Eräät muut helmeilijät ovat tehneet niin kauniita sydämiä, että pakkohan munkin oli sydänfanina kokeilla. Kivasti meni, mutta sydän ei ollutkaan juottunut kunnolla ja lankaa kieputtaessa juotos petti. Siksi kamala syherölankasotkuhässäkkä sydämessä. Taidan jättää nää hommat sellaisille, jotka sen osaa. Lisäksi kieputtaessa ajatukseni helmien sijoittelusta oli paljon hienompi mitä lopputulos. Olisi sittenkin pitänyt tehdä niin kuin ensin ajatteli. Pöh.

776667.jpg

Juottamisharjoituksethan kannattaa ehdottomasti aloittaa korvakoruista, sillä siinähän ei tarvi saada kuin kaksi täsmälleen samanlaista tehtyä. Enkös onnistunutkin aika hyvin?

776666.jpg

Tämän jälkeen loppui kaasu, joka ei ehkä ollut yhtään huonompi juttu. ;)