Messut on takanapäin. Olotila hyvä, mutta väsynyt. Korujen vastaanotto mukava. Kiitokset kaikille ihanille ihmisille. Teidän kanssa on mukava rupatella. Erityiskiitos myös niille entuudestaan tuntemattomille ihmisille, jotka uskalsivat tunnustaa lukevan blogiani. Teitä oli yllättävän paljon. Kiva juttu, ettei kävijälaskurini raksuta vain minun käynneistä.

Paljon oli kaunista käsityötä myynnissä ja jotain pientä ostin itsellekin. Ehkä näette tarvikkeista syntyvän tuotoksen joskus tulevaisuudessa.

Uusia koruja aloin päivittämään kauppaan. Kuvatut siellä jo on, ja ensi viikon aikana saan varmaan tuon kuvaamattomien läjänkin matalammaksi. Huomenna tosin testaamme, miten insinöörimiehet suhtautuvat täsmäiskulla tehtyyn korumyyntiin.

Ihan muuten vaan vinkkinä, jos tätä joku mies lukee... Jos tyttöystäväsi/vaimosi/avokkisi/äitisi tai ylipäätään joku lähipiiriisi kuuluva nainen huokailee joku tuote kädessä (olipa se koru tai muu kaunis käsityö), ja ihastelee, että "olisipa tämä ihana joululahja, tällaisen juuri tarvisin joulumekkoni kanssa" niin siihen kannattaa tarttua. Se paistinpannu tai pölynimuri EI ole hyvä lahja. Sillä ainakin tässä taloudessa saa tunnelman pilalle ja pahan mielen. 

Kuvattomana postauksena tällä kertaa. Nyt pitää lähteä jännittämään aamullista joulukalenterin avaamista.

Jännittävää joulukuuta kaikki!