Kaupoissa kierrellessä (lue: perheen äiti juoksee kiireesti Citymarketin läpi ostoskärryt täynnä ruokaa) huomasin, että on pronssin väristä kenkää, laukkua ja korua. Ja jotenkin se jäi takaraivoon ja purkautui illalla. Karkasiko mopo käsistä? Kiiltääkö koru varmasti naapuriin asti? Onko pronssin sävyjä riittävästi? Swarovskin helmiä kuparina ja ruskeana sekä ihanistakin ihanimpia syötävän suloisia tummaa pronssibiconea, sävyn perässä luki vielä varmuuden vuoksi suluissa suklaa. Olihan niitä pakko tilata HETI, mutta tietysti ihan liian vähän... Lukko on kuparia ja ketju pronssia. Ketjua oli vaikea saada kuvaan sievästi, mutta ranteessa se killu oikeen kauniisti ja muutama ketjussa roikkuva bicone roikkuu kauniisti. 

Metallinkiilto
824817.jpg

Inkku oli solmeillut ihania nyörirannekoruja ja mun oli ihan pakko saada tehdä oma versio. Nimien keksiminen oli vaikeaa, kun päässä pyöri vain Barcelonan metroasemia. Olkoon nyt sitten Tarragona ja Ürgell -kele! Onhan helmet ja osa langoistakin kysesisestä kaupungista ostettuja.

Tarragona
824820.jpg

Ürgell
824821.jpg

Viagran, Levitran ja muiden välttämättömästi ja luotettavasti netistä ostettavien lääkkeiden kauppiaat olivat viimein löytäneet sivuni. Mukavasti oli eilen sadellut viestejä. Lisäsin sanatunnistuskoodin. Koittakaa jaksaa näpytellä.