Muokattu 13.6. klo 14.48
Mahakuva lopussa hetkeksi...

Erään toisen pian jakautuvan helmeilijän kanssa puhuimme, kuinka toiminnot on tulleet hitaammiksi. Mihinkään ei osaa keskittyä ja valmista ei tule. Tämä koskee niin helmeilyä kuin arkielämänkin hommia. Yhden yksinkertaisen rannekorun tekemiseen saa kulumaan helposti kolme-neljä kertaa enemmän aikaa kuin normaalisti ja yleensä se koru vielä päätyy purkuun... Jotain valmistakin olen saanut aikaan.

Helmiliina perusti pienen helmi- ja korukaupan, jossa oli mahdottoman ihania helmiä. Pakkohan niitä oli vähän kokeeksi tilata, vaikkei mitään saakaan aikaiseksi. Tilaajalahjana sain persoonallisia makeanvedenhelmiä, joista en aluksi tiennyt mitä ajatella. Pikkuhiljaa rakkaus syttyi niihin ja niistä olikin pakko saada itselle rannekoru. Sekaan kelpuutin vain yhden hopeisen linnunpesähelmen ja yhden Swarovskin rondellin.

Birdnest
1640863.jpg

Ja jottei tästäkään postauksesta selvittäisi ilman omaa napaa, niin kuva myös omalla henkilökohtaisella pöydällä otettuna. Pöydällä, josta piakkoin toivottavasti pääsen eroon.

1640858.jpg

Korvakorutkin sain tehtyä. Tilasin taannoin nauhallisen makeanvedenhelminappeja, joihin on upotettu Swarovskin kristalli. Ihmettelin, mitä kummaa niistä voi tehdä, mutta nyt niille löytyi jotain käyttöä. Pitkät vaaleat korvakorut, sopisivat vaikka kesän juhliin, vaikkapa morsiamellekin.

Eye
1640870.jpg

Muokkaus klo 14.48
Mahan koosta oli kyselyä, niin laitanpas tän hetkeksi tänne, niin saatte ihailla ulottuvuuksiani!
1641639.jpg