Mä nyt jumituin. ;) Niihin siskoksiin. Samaa tyyliä lisää, kun korukekkereille olen menossa, ja aikaisemmat siskot karkailee liian nopeaa kotoa. ;) Tiedän, että kekkereille on tulossa muutamakin ihminen, joille musta on SE juttu. ;)

Heidän serkkutyttönsä Hua (kukka) on mustista onyxeista, sardonyxeistä, kuukivistä ja kaiverretusta simpukankuoririipuksesta tehty keveä kokonaisuus. Takaosa on mustaa nahkaa ja metallit hopeaa-

Hua
1381155.jpg

Tunnelmasta toiseen, vain värit säilyy samoina.

Kuvitelkaa järvi ja siihen järven rannalle vanha navetta. Millaiset sen seinät on? Harmaata, mustaa, vaaleaa kiveä... Kivijärven rannalla -koru sai inspiraationsa taustalla olevasta kortista. Mustavalkoraidalliset jaspikset olivat oikea kivi tähän koruun. Höysteeksi hieman hopeaa.

Kivijärven rannalla
1381162.jpg

Kyseisen kortin sain muuten Helmetin Helriiltä. Tilasin puhdetyöksi häneltä valoryijyyn tarvikkeet. Tavoite saada se jouluun mennessä valmiiksi, joten turha odotella kuvaa vielä ihan vähään aikaan. On muuten hyvä työ niihin iltoihin, kun kasvavan mahan aiheuttamat kivut estää istumisen helmipöydän ääressä ja haluaa vaan olla puoli-istuvassa asennossa sohvalla.

Kaverin jos toisenkin kanssa on ollut puhetta valoryijystä. Tässäpä linkki siihen. Tuollainen siitä tulee, ja jos ei tule, kyseisen tuotoksen löytänee kodinhoitohuoneen seinältä pyykkikoneen takaa. ;)