Mua on hieman huolestuttanut. Keväisiä kukkia on vilahdellut vähän jokaisessa korublogissa ja värit on ainakin muuttuneet keväiseksi, mutta ei mulla. Ei ole kukkia ja värit ei ole muuttuneet miksikään. Onkohan mussa vikaa? Vai onko selitys siinä, että täällä susirajan takana on vielä lunta ja nytkin tuulee pohjoisesta niin että sielukin jäätyy? Koruavaruuden oli kuitenkin aika aloittaa kevät- ja kesäkausi (okei edellisen merkinnän ripsipii... eiku keväinen lehti oli ensimmäinen yritys).

Stabiloidusta kalkkiturkoosista ja hopeoidusta langasta ensimmäinen kokeilukukkanen Julialta hieman apuja hakien. Kiva malli. Ehkä teen näitä lisää (ja lisää ja lisää), jos sopivia helmiä osuu kohdille. Tämä jäänee omaan käyttöön. Kumma juttu muuten, kun valokuvaamalla saa ihan kaikki virheet esille. Ihan kaikki, nekin jotka ei paljaalla silmällä illan pimeydessä näy.

491485.jpg

Toiset kukkaset on keltaiseksi värjätyistä makeanvedenhelminapeista ja hopealangasta tehdyt Kevätesikot. Yritin tehdä narsissia, mutta ainakaan vielä se ei onnistunut, lankaa vain paloi.

491478.jpg

Eilen tapahtui se mitä olen pelännyt. Askartelukaapin ovi lähti irti, koska se on ollut hieman täynnä...