Joskus jää koruja varastoon pyörimään. Kuten tämä rannekoru. Mallia monikin on ihastellut ja sovitellut, mutta koska koru oli kaikille heille liian pitkä koru päätyi purettavien listalle. Tässä lopputulos ametisteista ja Barcelonasta ostettuista balin hopeahelmistä.

538895.jpg

Kuvausalustakin kertonee, kenelle koru on menossa. Sellaiselle ihmiselle, jota alkaa pikkuhiljaa ahdistamaan töihin paluu, joka toki on mukavaakin, mutta kuitenkin... töihin! Onneksi tässä on kuitenkin vielä kolme kuukautta aikaa... Lisäksi tämä ihminen on kärsinyt viime aikoina koruntekoilon puutteesta. Jospa tämä toisi lievitystä molempiin vaivoihin.

Samoin nämä kvarstikorvakorut kaipasivat täydennystä. Muutama kieppi hopealankaa koukkujen ympärille antoivat hieman lisää massaa ja näyttänyyttä, mutta korvisten koko ei muuttunut minnekään. Mietinnässä on vielä se, kannattaisiko patinoida vai ei. Nämäkin ovat menossa samalle henkilölle.

538894.jpg

P.s. Kyseisellä aineella, Chlorphenothanilla, ei ole mitään tekemistä töihinpaluun lääkitsemisen kanssa. Mikäli oikeen olen ymmärtänyt, hyllyssäni sattuu vaan olemaan palanen kemikaalihistoriaa vanhan DDT-lääkepurkin muodossa.