Hiljaista on helmilaatikoissa. Korkeintaan sieltä kuuluu pientä kiukuttelua, joten mokomat on suljettu kaappiin. Sitten pääsevät pois, kun osaavat käyttäytyä. Ideoiden puutteesta en kärsi, vaan aika on nyt se, joka on kortilla. Ja se, että nostan riman niin korkealle, että se lannistaa edes yrittämään.

Remontti on melkeen valmis. Se kuuluisa kynnyslista puuttuu ja tietysti pari muutakin listaa. Pojan huoneesta puuttuu vielä uudet kalusteet.

Pikkuisen voin vilauttaa, millaisia värejä kotiimme tuli. Minä ja mies nukumme nyt magnolian kukkien alla turkoosihtavan sinisen, valkoisen ja ruskean sävyissä, onpa joukossa hippunen vanhaa kultaakin. Poika 7v. sai reipasta vihreää, mustaa, valkoista ja himppusen hopeaa.

1240773985_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan työttömänä en ole ollut, vaan vuoden ajan suunnitellut balleriina-huopatossut ovat valmistuneet. Ensimmäisenä tehtiin pienimpään jalkaan.

1240772972_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvaaminen oli hieman hankalaa, kun meidän vauva oppi viime viikolla kävelemään 10 kk ja 2 päivän ikäisenä. Tossut ovat hieman liian isot vielä, ne olisi saanut sopiviksi huovuttamalla lisää, mutta ajattelin, että näille ei kesällä kamalasti käyttöä ehkä ole, joten jätin hieman reiluiksi. Lisäksi tossut  vaativat pohjiinsa vielä jarrut.

Toiset tossut ovat koristelua vaille valmiit. Balleriinalle vaaleansinistä ja ruusuja. ;)

Tossujen ohje löytyy Ullasta ja lankakin löytyi ihan kotikylästä ihanasta-ihanasta-koukuttavasta Lennun Pajasta Kauppakadulta. Niin ja kyllin ei voi kiittää Monaa, joka istui vieressäni ensimmäisen tossun valmistumisen ajan ja palautti 10 vuoden kutomistauon jälkeen perusasiat mieleen.