Helmetin heinäkuun teemana on Romanssi - kurkien kaipuussa kesäyön kauneus, jota aiheen antanut Pomppaloora tarkensi näin "Heinäkuun teemassa matkataan menneisyyteen - 40- luvulle asti, suomifilmien romanttiseen aikakauteen. Very Happy
Kun kerran kesä on, ja kauneimmillaan vielä, liitetään se tähän teemaan romantiikan kera (toivottavasti ei liippaa liian läheltä Luxonian kilpailua Confused )
Kasteiset niityt, heinäseipäät, koivun tuoksu, veden solina, salaiset kohtaamiset heinäladoissa, katseet, intohimo, Tauno Palo - menneen ajan maalaisromantiikkaa.. Ihastunut 2 Kukapa ei olisi edes kerran elämässään kokenut taianomaista kesäyötä... Smile"

Tartuin haasteeseen, vaikka aivoni surraavat pikkuvauva-ajan takia aika tyhjää. Päivää ennen Neelan syntymää tuliva Raunilta vaihdossa kutistemuovit, vanhat kunnon Krymppikset, kuten täällä päin kutistemuovi-Smurffeja kultaisella 80-luvulla kutsuttiin. Korurasian Tiinalla olen ihaillut mahtavia kutistemuoviriipuksia, aiheet Marilynistä alkaen, ja päätin hieman apinoida... Samalla kertaa oli pakko saada kokeilla käytettynä ostamaani jigiä, jonka posti toi eilen. Sillä vääntelin riipuksen alle painon, sillä kutistemuovi on aika kevyttä. Normaalitilaneessa olisin ottanut riipuksen uudelleen, sillä kuvankäsittelyohjelma ja tulostin veti Ansan naaman leveäksi, mutta aika ei moiseen kikkailuun tänään riittänyt. Olkoon.

Sateisen päivän kunniaksi valmistui koru, joka lipsahti kyllä vuoteen 1935, mutta annettakoon se anteeksi. Mielikuvituksellisesti itse Ansa ja Tauno, kuparia, vuorikristallia ja onyxia. Nauhaksi olisin halunnut mustaa samettia, mutta sitä ei tähän koruhätään löytynyt, joten jouduin tyytymään organzaan.

Kaikki rakastavat
1712858.jpg