Postin kantaessa kiepillä olevaa metallista lankaa ja eri kokoisia metallisia tankoja laatikkoon, harva nainen ilahtuu kuten minä. Varsinainen aarre! Mies ja lapset katseli ihmeissään, kun toinen ilahtuu mokomasta romukasasta niin paljon. Siinä vaiheessa, kun alan kaivamaan kaapista ruuvipenkkiä ja sahaa esille, perhe vielä pyörittelee päätään. Muutamaa tuntia ja 10 metriä myöhemmin sheikkauspullo annetaan pienten käsiin ja käsketään juosta sisällä! Nyt se on kajahtanut! (Lopulta sheikkausvuoroista saadaan riita aikaiseksi ja päätän hoitaa homman loppuun ihan itse.)

Pullosta ulos tuli tällaista silppua. Ja edelleen pyöritetään päätä ja huokaillaan: kohta se kaivaa kananmunat esille...
1057380.jpg

Tässä ensimmäisessä ei kananmunia vielä tarvittu, vaan hopealangan kamuksi takertui kyaniittia ja korusta tulikin Oili-ketjujen myötä oikeen seitkytlukulaishenkinen.

Oilikki
1057375.jpg

Koruavaruus hiljenee nyt noin viikoksi. Viikonloppuna korut löytää Naisten messuilta liikuntahallilta, minuun taas voi törmätä Helsingin messukeskuksessa. Iso kiitos Piritalle ja Monalle, kun huolitte minun korut pöytäänne riesoiksenne! :)