Tilasin savukvartsilehden Satuhelmestä aikoja sitten, mutta monien (on muitakin, mutten tähänhätään muista ketä) siitä tekemät upeat korut lannistivat minut. En koskaan pystyisi tekemään siitä mitään niin kaunista. Lopulta eilen, ensimmäisenä kunnollisena syyspäivänä lehti alkoi huhuilla laatikosta niin kovalla äänellä, että oli pakko tehdä jotain. Ensin kuvittelin korusta tulevan ihan erilaisen ja esillä olivat aivan erityyppiset helmet, mutta lopulta, liekö kahvitunnilla luetun naistenlehden vaikutuksia, korusta tuli metallinkiiltoinen, mutta harmaa. Katsokaas, kun mulla on nykyään lakisääteiset, niin ehdin lukea naistenlehtiäkin ja pysyn muodissa kärryillä! En edes muista mitä naistenlehteä luin, mutta päähäni jäi pyörimään syksyn värimuodista seuraavat asiat. Metallinkiilto ja harmaa. Harmaata voi yhdistää tehosteväreihin, kuten granaattiin, tummaan lilaan tai sähkönsiniseen tai harmaa toimii ihan yksistäänkin.

Kovin sykysiset tunnelmat olivat, kun korua tein ja alunperin sen nimeksi pitikin tulla Syksy07, mutta lopulta siitä tulikin Tuulenpesä. Savukvartsia, kullattua hopeaa, kullattuja delicoita ja makeanvedenhelmiä.

Tuulenpesä
852948.jpg

Minulla on pitkään ollut myös hopeinen harjattu sydän. Julian ihana koru, missä hopeinen sydän tulee sivuun kaulalle, on kummitellut pitkään mielessä ja nyt mun oli pakko saada tehdä sellainen. Anteeksi Julia apinointini. Puolustukseksi sanottakoon, että muistin vain savukvartsiversion ja kuvittelin vaihtaneeni materiaalit, äsken linkkiä hakiessani huomasin Julian tehneen myös punaisista makeanvedenhelmistä. Vielä isompi anteeksi pyyntö Julia!

Sinetöidyt Huulet
852941.jpg

852934.jpg