Hehkutukseni rummutuksesta koki kolauksen. Tein testiksi Swarovskiranneketjun ja kokeilin käsin ravistelua pyykkikoneen sijaan. Taisimme olla pojan kanssa kovia sheikkaajia, sillä 10 minuutin ravistelun jälkeen hopeat kyllä kiilsi, mutta Swarovskit eivät. Naarmuja ja osasta puuttui pieniä palojakin. Voi itkujen itku. Siinäpä kuvaa korusta nimeltä "pyöristetyt biconet", ennen kuin koru menee tuhottavaksi. Ja helmeilijä maksaa tietysti taas virheistään.

574657.jpg

Terapiaahan tähän tarvittiin. Siihen auttoi ensinnäkin Gemshow`n Swarovski-ale, sekä uuden kotimaisen helmikaupan, Satuhelmen, avautuminen, joista sitten lohdukkeeksi tilattiin hieman lisää tarvikkeita. Tänään saapuivat myös HelmiQ:n ihana helmilähetys, josta sitten terapioin hieman pinkkiä... Sen verran hatutti, etten jaksanut panostaa kuvaukseen, koittakaa kestää.

Rannekoru Pink-pink-pink-and-pink on yllätys-yllätys vaaleanpunaisista makeanvedenhelmistä sekä balin hopeasta ja Karen Hill Triben hopeisesta sydämestä, onpa mukana kaksi kirkasta Swarovskiakin. Lukko on kivan muotoinen hopeinen salpalukko.

574658.jpg

Ruusunnuppukorvikset täydentänevät vaaleanpunaista linjaa. Makeanveden helmet ja Hill Tribe hopeaa.

574660.jpg

Ja lopuksi narukoru Bone. Luuhelmiä ja puuvillanyöriä.

574652.jpg

Kaikki muut paitsi "Pyöristetyt biconet" menevät myytäviin, kunhan ehdin.