Vaihteeksi koruja lapsille.

Ensimmäisen settiin 2-vuotiaalle pyydettiin mustaa ja punaista, sellaista lievää rock-henkisyyttä. Lasihelmiä ja hopeaa. Tässä on rannekorukin jo valmiina.

Emmäänyoikeentiiä onko leppikset niin rock, mutta minusta lasten korut (ja vaatteet) saa näyttää lasten jutuille.

Toiseen koruun sitten ripaus bling-blingiä, vaaleita värejä ja herkkyyttä, ei pinkkiä, mutta ehkä himppunen lilaa/luumua. Tämä tulee samaiselle tyttöselle, joten halusin koruista eri näköiset ja tyyliset. Tämän juhlavamman korun tein makeanvedenhelmistä, Swarovskeista, hopeasta ja lasisydämestä.

Kolmaskin koru pyydettiin, mutta se on vielä kesken, sillä joku lahopää tilausosastoltani tilasi liian vähän helmiä. Asia on kuitenkin hoidossa, vaikka helmikauppoja heinäkuussa onkin kiinni, kiitos Vikin ja kolmaskin koru (se hawaji-henkinen) saadaan valmiiksi pikapuolin. Näihin kaikkiin on tulossa myös rannekorut, kunhan jaksaa istua helteessä.

Kolmannen lastenkorunkin tein, mutta se näyttää juuttuneen kuopuksen kaulaan. Sen verran sain irrotettua kissaa pois kaulasta päikkäreiden aikana, että sain kuvan napattua:

Laitetaan samaan syssyyn myös pari aikuistenosastolle syntynyttä rannekorua, jotka ovat jälleen syntyneet niistä tarvikkeista, jotka ovat jääneet ajelehtimaan pöydälle. Tarpeeksi paljon kun kasautuu, ne näemmä löytävät kaverinsa kuin itsestään.

Candyheart

Rubiinin sävyisiä värjättyjä jade-kivihelmiä sekä hopeaa. Välissä neljä kimaltavaa Swarovskin strassirondellia.

Lähellä maata

Hempeän vaaleanpunertavia akaatteja sekä sterlinghopeaa.

Nää kaks viimeistä löytyvät täältä.