Hyvä keino lopettaa helmien hipelöinti ja ihastelu tukkunauhassa on leikata lanka poikki *naps* ja tehdä jotain sellaista tuutua ja turvallista, mikä onnistuu varmasti. Ainakin mulla toimii hyvin. Jos en tee ensin tuttua helmistä, jään pyörittelemään helmiä kuukausiksi ja mietiskelen, mitähän niistä tekisi, että niiden kauneus pääsisi esille. Tämä siis silloin, jos helmiä tilatessa ei ollut mitään selkeään visiota, mihin niitä tarvii.

Tämä oli varmaan ennätys, sillä granaatteja hipelöin vain neljänä iltana. Jos linkitettyjen rannekorujen varastotilanne näyttää nollaa, on aika tarttua toimeen ja linkittaa granaatit ranteeseen sopiviksi. Granaatit on ihanan tummanpunaisia, ja niiden kuvaaminen oli minulle tumpelolle todella vaikeaa. Kuvista tuli ihan kumman liloja. :(

434834.jpg

Koska linkitettyjen ranekorujen tavoitevarasto on kaksi tai enemmän, tein toisenkin. Karnevaali rannekorussa on syötävän suloisia makeanvedenhelmiä valmiista HelmiQ:n sekoituksesta. Hopeinen delfiinkin ilmestyi karnevaalitunnelmaan mukaan.

434835.jpg

Korvakorut sitten vielä. Ametisteja ja hopea-aaltoja. Hieman eriparina kyllä. Korviksellekin pulpsahti nimi ihan itsestään, harvinaista kyllä, Aaltoja, olkaa hyvä.

434832.jpg

Seuraavaksi täytynee tilata hopeisia lukkoja. Miten ne voikaan aina olla kaikki?