Maha alkaa kasvaa ja vanha sotavamma edellisistä raskauksista, eli oiken kyljen järjetön kipu yhdistettynä vasemman puolen iskiasoireeseen hankaloittavat korupöydän edessä istumista. Tilauksia otan edelleen vastaan, mutta valmistuminen voi kestää... Viime yön purin kuitenkin tilauslistaa urakalla, kun unettomuuskin vaivasi. Kun nyt mahanahkani sisäiseen aiheeseen pääsin, laitetaan kuvaa meidän perheen uudesta tulokkaasta.


Tässäpä tilaustöitä viime yöltä.

AAA-luokan Sveitsin topaasit matkaavat rubiinibrioletteihin ihastuneelle sinisen ystävälle. Järjetöntä bling-blingiä yhdistettynä ajattomaan tyylikkyyteen. (saahan itseensä olla tyytyväinen?)

1279841.jpg

Tästä rannekorusta en ole ihan varma, onko tämä vielä kesken. Tuleeko koruun vielä toinen rivi "jotain". Laitanko ketjuosaan roikkumaan jonkun "painon", kun se tahtoo kevyempänä pyörähtää päälle. Se ei minulle vielä auennut viime yönä, mutta kun jotain saa aikaan, niin ei kun näytille vaan! Toiveena epäsymmetrisyyttä (mulle vaikeaa), yllätyksellisyyttä, kirkasta hopeaa, sinistä ja hippunen vaaleanpunaista korostamaan naisellisuutta. Akvamariininugetit saivat seurakseen vaaleanpunaisen koralliruusun, ja pari ruusukvartsia. Ketjussa normi sahattujen renkaiden lisäksi valmiita kierteisiä kiinni juotettuja renkaita.

Seassa aaltojen loiskeen
1279830.jpg