Eilen illalla aloin tutkimaan tarkemmin tilaamiani makeanvedenhelminauhoja. Samalla erottelin huonoja pois. Minulla oli suuret suunnitelmat ruusun ja vadelman värisistä nauhoista, mutta toisin kävi. Vadelmat olivat ihan kauhessa kunnossa. Rimaa hipoen pelastin niistä parikymmentä helmeä ja ruusuisitakin roskiin meni kolmisenkymmentä. Harmitti ja paljon. Alkoi suututtaa. Onneksi muut tilaamani nauhat olivat siinä kunnossa, että itkuilta vältyttiin ja niistä roskiskasaan meni pari-kolme helmeä. Kummallista, vaikka samankokoisia ovat ja samanlaatuisena ja -hintaisena myytiin kuin nämäkin.

Tympi niin paljon, että pujottelin ne jäljelle jääneet muutamat helmet yhdeksi nauhaksi Soft flexiin. Väleihin ruusugalvanoidut Miyukin delicat. Lukko kiinni ja irroitettava hopealehtiriipus kaveriksi. Siinä se. Voi pitää riipuksellisena tai vaikka ihan normaalina helminauhanakin. Ei niihin enempää energiaa kannata tuhlata. Korun nimi on Dusty Rose.

431623.jpg

Bronsiitti on minulle uusi tuttavuus. Kivihelmien koko on 20x15mm ja nekin on pujoteltu Soft Flexiin. Lisukkeena kuparinen salpalukko. Olisin laittanut tähän sellaisen JÄTTIMÄISEN suuren lukon, mutta hemien koko ja lukko ei osuneet yksiin sitten millään. Tuli joko liian iso tai liian pieni. Ranteessa koru näyttää hyvälle ja on hienon näköistä kun ruskea kimaltelee kauniisti. Tämä on muuten mulle. Tykkään kiitos.

431629.jpg