Muutto tänne voitti aika selvin numeroin. Nyt mun pitäisi jaksaa vielä laittaa tää paikka kuntoon. Vähitellen tänne tulee ilmestymään tarvittavat. Korukuvat ilmestyvät tästä eteen päin vain ja ainoastaan tänne.

Tervetuloa uuteen Katrin Koruavaruuteen. Toivottavasti viihdytte!

Aloitetaan muutamalla tilaustyöllä
. 426263.jpg426260.jpg
Korussa on liloja makeanvedenhelmiä linkitettynä sterlinghopeaan sekä Karen Hill heimon ruusu ja muutama balinhopeaspaceri koristuksena. Settiin kuuluu luonnollisesti yksinkertaiset korvakorut. Korun tilaanneella oli hyvä asenne, kun hän lähetti minulle hääjuhliin tulevista vaatteista kuvan värin valintaa varten ja minä laitoin hänelle kuvia helmiväreistä. Valinta ei ollut ihan yksinkertaista, mutta onneksi asiakkaani lohdutti sanoen: "Se koru tässä on kaikista hienoin. Vaatteita saa kaupasta uusia, jos ne ei koruun lopulta sovikaan." Kihahti hattuun ja komeasti! ;) Helmien laatu oli aika kökkö. Onneksi tilasin kaksi nauhaa helmiä, sillä noin puolet nakkasin roskiin (en oikeasti, vaan helmilaatikon pohjalle odottamaan jotain sopivaa kohdetta, jota ei varmaan koskaan tule). Osassa oli niin ruma pinta, osassa koloja, osa oli ihan kummallisen muotoisia jne. Kauniin korun sain mielestäni aikaiseksi, ja luopuminen... voi ei!

Sitten tätä samaa aina vaan.
426251.jpg

Kaulakoru makeanvedenhelmistä (kulta, tummakulta ja vihertävä pronssi) sekä kuparista.

426252.jpg

Ja saman sarjan kaksirivinen rannekoru. Väleissä kuparin värisiä delicahelmiä. Lukot molemmissa kuparia.

Ja viimeiseksi hieman pitkällä toimitusajalla olleet heppakorvikset. Varmaankin vuosi sitten ystäväni pyysi katselemaan pieniä hopeisia hevosia korvakoruihin. Ja nyt viimein ne maailmalta kävelivät vastaan! Toivottavasti kelpaavat!
426256.jpg