Varsinkin silloin jos ei ole mitään asiaa. Höpistään nyt jotain, koska minähän rakastan olla äänessä. ;)

Tänään ehdin ekan kerran kunnolla tutustua äitienpäivälahjoihini. Poika (5v) oli askarrellut sellaisen äiti-taulun, johon oli piirretty tietysti mun kuva. Ihastelin sitä ja poika siihen, että sulla on siinä hienot korvikset. Todentotta: korvista lähti viivat, joiden päissä oli oikeen kunnon punaiset ja isot möllykät. Kuvasta löytyi myös punainen kaksirivinen rannekoru ja tarkemman tutkiskelun jälkeen myös kaulakorukin. Se vaan sattui olemaan niin samansävyinen sinisen paitani kanssa.  Ihan poika. :)

Tässäpä muutama tilauskoru. Kuvaukseen en jaksanut panostaa ollenkaan, sillä viime yö meni vaihteeksi korvatulehduksen merkeissä (seli-seli). Ensimmäinen on harmaansävyinen Swarovskirannekoru. Montanan sinistä, mustaa timanttia ja kirkasta ja tietysti hopeaa. Yksityiskohtana hopeinen neliapilariipus.

601719.jpg

Ja settiin korvakorut...

601721.jpg

Ja sitten ihanalle nettiystävälleni *vilkuti-vilkuti* taannoin tekemäni Karnevaali-rannekorun kanssa pidettäväksi korvikset. Tietenkin just sen sävyiset helmet olivat loppuneet minulta ja helmikaupasta, joten tässä on hieman jouduttu säveltämään. Haastetta toi mukaan tietysti se, että minun piti valokuvan perusteella yrittää valita värejä. Lopullisesti se, sopiiko nämä alkuunkaan yhteen selviää vasta, kun molemmat korut on samassa osoitteessa.
 

601722.jpg