Vaikka postipoikaa on työllistetty helmipaketeilla, tässä merkinnässä ei näy helmen helmeä. :o Suurin osa viikkoa on mennyt sairastaessa ja tuloksena helmirintamalla on ollut vain kaksi korua, jotka peruskauroina menivät kiireessä kuvaamatta, joten fanaattisimmat helmihörhöt äkkiä pois, nyt EI ole luvassa helmiä, hopeaa tai mitään koruihin liittyvää.

Heikko on ihminen. Näihin mun ei pitänyt hurahtaa ja niin kauan se olikin helppoa, kun näin kuvia vain netissä ja telkkarissa. Eilen sitten käytiin naisporukalla ostoksilla ja erehdyttiin Sinooperiin. Siellä oli enemmänkin näitä esillä, valmiita malleja, tarvikepakkauksia, kankaita, papereita jne. Ja kun joukkoon mahtui yksi toinenkin helposti tälläiseen söpöilyyn hurahtava, se oli menoa. Ja me ajateltiin, että ostetaan pakkauksia puoleksi ja siten säästää (kyllä te tiedätte miten siinä kävi, ostettiin sitten aika monta pakkausta puoliksi!). Ensin ostettiin vain tyttöjen huonetauluihin tarvikkeet, mutta kun olimme lähdössä jo pois, päätimme, että poikien on saatava kanssa. Vähän mietin, miten meidän "spiderman" tällaiseen suhtautuu, mutta yllätys oli suuri, sillä mun jälkeen poika, liki 6v, taisi olla innokkain! Valitsipa itse aiheet, mitä tauluunsa halusi.

Viime yönä syntyi tällaiset vaativat leikkaa-liimaa-ja-askartele taulut Tilda-tarvikkeista. Oikeen mukavaa vaihtelua helmihommille. Ja kun tarvikkeita vielä jäi, niin varmaan "joudun" tekemään lisää Tilda-aiheista. Nää sopii minusta mukavasti lastenhuoneisiin.

1438731.jpg

1438734.jpg