Edellisestä postauksesta jäi puuttumaan se rinkula, jonka päällä oli rinkula ja rinkula. Niin se ja uusi kuva Heitetään leipiä! -sormuksesta.

Tässä sormuksessa tuli kokeiltua prikkaleikkuria ja kylläpäs se olikin vaan kätevä vehje (ostoslistalle?). Istutin sormukseen turkoosin (oletettavasti se oli sellainen). (oikeasti sormus ei ole näin törkyisen näköinen, uskokaa mua!)

Toinen isompi työ sai innostuksen Facebookissa käydystä kuvioitujen hopealankojen keskustelusta. Mona heitti ideakuvaksi hienon sormuksen (muistaakseni se oli sormus), jossa oli päällä irrallisia lankoja. Muoks: Tässä linkissä se ihana inspiraatiokuva... Yritin tilata kuvioituja lankoja, mutta muutamassa kaupassa tilaaminen oli tehty niin hankalaksi, että hermo ei kestänyt eikä langat olisi lopulta minulle asti ehtineetkään. Piti siis kuvioida hopealevy itse. Ajattelin valssata, mutta käytössä olleet kuviot olivat minusta liian säntillisiä tähän sormuksen (raitaa, ruutua, rypylää), joten päädyin skrymppaukseen. Päälle pari ohuempaa hopeista rinkulaa, jotka kilisevät irtonaisina.

Pieniä puutteita tässäkin on, mutta ei anneta niiden häiritä. Mä tykkään.

Sormuksen leveys on 1,25cm.

Alla vielä kuva nakkisormessa.