Myyjäiset menivät sateen ja paikoitellen rakeetkin huomioon ottaen hyvin. Aamulla edelleen sataa, mutta yritin kuvata koruja, joita en kiireessä ehtinyt kuvaamaan ja jotka tulivat myyjäisistä takaisin kotiin. Kammottavia kuvia, mutta päivä ei tunnu tänään valkenevan.

Labradoriitti-korukivi on mielenkiintoinen. Trendikkäästi harmaa, mutta sisällä välkkyy kaunis sähkönsininen (vieläkin trendikkäämmin). Tämän korun ehdin onneksi kuvata aikaisemmin, sillä kotiin se ei enää tullut takaisin. Yksinkertaista linkitettyä hopeaa ja sahattua rengasta. Välkettä oli todella hyvin näissä Satuhelmen kauniissa kivissä, kamera tallensi vain kahteen sen. Ja eivät muuten ole heijastumia lautasesta.

Välke
867634.jpg

Taikatalven sisko vuorikristallista ja hopeasta. Tähän versioon laitoin ovaaleiden tilalle rondeleita. Uhkaa päätyä omaan pohjattomaan korurasiaan, ellei joku huuda pikaisesti HEP!

867632.jpg

Pinkki-musta Tarragona
867625.jpg

Aamuhämärän makeanvedenhelmet on koottu taannoisista kimppatilauksen pettymysnauhoista. Parhaat yksilöt tähän ja nuukaakin nuukempi Katri teki välttävistä helmistä koruun lisäosan hopeoidusta kuparista, jonka saa koruun kaupanpäälle. Voi käyttää joko kaulassa lyhyenä nauhana tai ranteessa kaksinkerroin. Varsinainen koru on luonnollisesti hopeaa.

867629.jpg

Lisäosan kera
867623.jpg

Kuvaukset jatkuvat...