Tein viime yönä pari korua, joiden valmistuttua huomasin ilokseni, että niiden tarvikkeet olivat kahta hopeahelmeä lukuunottamatta kotimaisista kaupoista hankittuja. Todellakin, Suomesta saa tarvikkeita nyt jo todella hyvin, kiitos vain helmikauppiaiden. Tiettyjä tuotteita (kuten hopeita) saa halvemmalla maailmalta, mutta kotimaisten kauppojen luotettavuus ja helppous ja se, että joku viitsii tuoda tarvikkeita Suomeen asti myytäväksi, saa minut tilaamaan paljon myös Suomesta. Olkoonkin, että saatan jonkun euron hävitä.

Stones-rannekorussa on Satuhelmen ihastuttavia 20 millisiä fossiilijaspiskolikoita, HelmiQ:n makeanvedenhelmirondelleita, lukko ja kuparispacerit samasta paikasta, kuten kiinnityshelmet ja päällyshelmetkin. Rannekoru on ihanan massiivinen, olematta kuitenkaan liian raskas. Kivet lämmittävät ihanasti kättä. Tykkään. ;)

Stones
1223380.jpg

Koska kivet on niiiiiiiiiiiiiiiin kauniita, pakko laittaa lähikuvaa vielä.

1223379.jpg

Siitäpä kuolaatte ja ihmettelette, mitä ihan tavallinen ulospäin musta kivenmöllykkä saattaa kätkeä sisälleen. :o

Toinen, Melampos, on kreikkalainen parantaja, onhan vihreät jaspikset parantavia kiviä. 4 senttinen kambabajaspisriipus on Helmitaulusta, muut kambabajaspikset, takana oleva musta vahattu puuvillanauha (ettei korusta tulisi liian raskas) sekä hopeiset nauhanpäätteet HelmiQ:sta, hopeahelmet (noita kahta edessä olevaa rondellia lukuunottamatta) sekä lukko Ullalta Maarian Korupajasta ja riipuksen kiinnittämiseen tarvittava hopealanka Kankurinaitasta.

Melampos
1223381.jpg

Heh. Tässä jutussa oli alunperin tarkoitus puhua kivien kauneudesta, mutta päätyikin helmikauppojen mainokseksi. ;) Sellaista sattuu.