Piti minunkin sitten myöntyä. Kullan väristä kysellään sen varran paljon hopean tilalle, että päätin nyt kokeilla. Tilasin muutaman metrin 14 KGF-lankaa, eli suomeksi kultadubleeta, epäjaloa metallia, joka on päällystetty elektrolyyttisesti kullalla. Kultauksen pitäisi olla kestävää. Ainakin kallista se oli, paljon kalliimpaa kuin hopealanka... Pieni virhe minulle tilatessa sattui, sillä tilasin vahingossa puolipyöreää lankaa. Harmitti aluksi tietysti, mutta päätin kokeilla kuitenkin ja lopputulos ei mielestäni ole hassumpi ja pikkuisen erinäköinenkin kuin normaalit linkkikorut. Lanka taipui hyvin ja sitä oli oikeen mukava käsitellä. Varsinkin helmen yli heitot onnistuivat kauniisti, kun toinen puoli langasta on sileä.

Mun blogia seuraavat varmaan eivät ylläty, kun uusi materiaali esitellään kierteisten linkkien muodossa rannekorussa. Kierteisten linkkien kanssa on helppo tutustua uuteen materiaaliin ja takuuvarmasti tulee kaunis koru. Kullan kavereiksi laitoin granaatteja ja burgundyn sävyisiä Swarovskeja. Aluksi oli sitä mieltä, ettei tämä ole yhtään mun värinen, kun en kullasta pahemmin tykkää, mutta ehkä... Ehkä mä sittenkin tykkään tästä. Kultadubleelukkoa minulla ei ollut ja kokeeksi väänsin itse lukon koruun. (näkyy vähän kuvan yläreunassa keskellä kukan takana) Kaunis lukko tuli, mutta joudun vaihtamaan se "oikeaan" sillä en jotenkin jaksa uskoa sen pitävyyteen, sillä tämä lanka oli aika pehmeän tuntoista.


501780.jpg

Jokohan sitä uskaltaisi hehkuttaa? Olemme miehen kanssa torstai-perjantai välisenä yönä lähdössä kahdestaan Barcelonaan. Koko reissua ei ole uskaltanut ajatellakaan, sillä tuttavaperheissä on pyörinyt vesirokkoa ja kamalaa mahatautia ja koko ajan olen ajatellut, että eiköhän lapset jompaan kumpaan sairastu ja tietenkään niitä ei voi sitten hoitoon jättää. :( Miehen kanssa uskaltauduimme kaiken uhallakin puhumaan matkatavaroista ja kuulemma en saa ottaa koko koruvarastoani mukaan. (haloooooo! Eihän sitä voi tietää, mitä minäkin päivänä haluaa päälle! ;)) Matkaa ajatellen tein tällaiset neutraalit joka asuun sopivat korvikset. Sydämen muotoiset makeanvedenhelmet (ne on oikeasti hopeanväriset), hopeaa ja pikkuiset Karen Hill heimoin hopeahelmet.

501785.jpg

Hehkutetaan vielä siitäkin, että mies voitti koko perheelle kylpyläloman. Kuului siihen lasketteluliput, hiihto-opettajineen ja välinevuokrineenkin sekä liput konserttiin. Sinne suuntaamme melkeen heti Barcelonasta kotiuduttuamme.  Päivitysrintamalla voi olla hieman hiljaisempaa uuvuttavan lomailun takia. ;)

Ihanaa pääsiäistä kaikille!