Foorumin myyntipalsta on monesti aarreaitta. Jos sattuu sopivaan aikaan paikalle, voi tehdä löytöjä, joita toinen helmihamsteri kauppaa pois omista varastostaan. Mutta nopea pitää olla ja monesti sekuntikin on liikaa miettimisaikaa tai joku kolmas helmihullu on ehtinyt apajille. Viime viikolla minua onnisti monesti. Edellä oli jo kvartsipisarat päätyneet korvakoruiksi, nyt käyttöön otin kashmir-helmet ja yhden Inkulta ostetun lukon.

Minulle sanottiin joku aika sitten, että kaikki koruni ovat minun näköisiä. Sitä en tiedä tarkoitettiinko sillä pahaa vai hyvää, mutta otin sen haasteena (tietysti pikkuisen palkokasvi sieraimessa). En ymmärtänyt, että keneltä niiden sitten olisi pitänyt näyttää, naapurin Pirkoltako, kun koruja pääasiassa teen itseni iloksi sellaisista materiaaleista, joista itse pidän. Tietysti tilaustyöt on asia erikseen, siinä kuunnellaan korun tilaajaa ja oma mieltymys unohdetaan.

Tästä korusta yritin tehdä minulle mieluisen, mutta sellaisen, joka ei olisi minun näköinen. Onnistuinko, sitä en tiedä. Kahmir-helmet olivat valtavia ja paljon kirkkaamman värisiä, mitä kuvittelin, siksipä kokeilin varmaan jokaista helmeä, mitä varastostani löytyi niiden kanssa ja tilasinpas pari lisääkin vielä varmuuden vuoksi. Loppujen lopuksi päädyin laittamaan niiden kanssa vain hieman kimalletta: sileitä hopeahelmiä ja kirkkaita Swarovskeja sekä muutaman Hill Triben hopeaspacerin. Lukkona siis Inkulta ostettu hopeinen ja kiiltävä neliönmallinen salpalukko. Ranteessa tämä on kaunis ja arvokkaan näköinen, persoonallinen ja sopivasti kimaltava. Nuo kashmir-helmen sisään uppoavat hopeahelmet ovat muuten 5 millisiä, että massaa korussa on.

Saanko esitellä: (Naapurin-) "Elisabeth"

458317.jpg

(Vaikka korusta lopulta tykkäänkin paljon, niin myyntiin menee tämäkin. En suosittele tätä heikkoranteisille, eikä pakettiin kuulu fysioterapia kipeytyneelle ranteelle. ;))